Chiftelute persane

Chiftelutele persane sunt delicioase. Pentru aceasta reteta de chiftele trebuie sa folositi 500 g carne tocata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne amestec
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • sofran (optional)

Mod de preparare

Chiftelutele persane sunt delicioase. Pentru aceasta reteta de chiftele trebuie sa folositi 500 g carne tocata. Se da ceapa pe razatoare sau prin robot.
Se amesteca toate ingredientele. Se adauga faina cat e nevoie. Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins.
Eu le prajesc in cuptor intr-o tava antiaderenta.


Chiftelutele persane se servesc cu orez alb simplu si rosii prajite.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...