Chili cu carne

Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne aveti nevoie de legume, carne tocata, bulion si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 200 gr rosii
  • 250 gr carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 250 ml supa de legume
  • 1 lingurita oregano
  • 200 gr boabe fasole alba
  • 200 gr boabe naut

Mod de preparare

Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne tocata se toaca marunt ceapa, usturoiul, morcovul se rade, rosiile se taie sferturi iar ardeii se taie cuburi. Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza. Se adauga ceapa, usturoi, morcovi si ardei grasi. Se lasa la prajit impreuna. Se adauga bulion si se stinge cu supa. Se adauga oregano si se lasa la fiert la foc mic cca 10 minute. Boabele de fasole si de naut din conserva se lasa la scurs, apoi se adauga la chili si se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se sareaza si se pipereaza.


Mancarea se serveste cu orez.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca