Chili cu carne

Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne aveti nevoie de legume, carne tocata, bulion si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 200 gr rosii
  • 250 gr carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 250 ml supa de legume
  • 1 lingurita oregano
  • 200 gr boabe fasole alba
  • 200 gr boabe naut

Mod de preparare

Chili cu carne este o reteta simpla. Pentru prepararea acestei retete cu carne tocata se toaca marunt ceapa, usturoiul, morcovul se rade, rosiile se taie sferturi iar ardeii se taie cuburi. Carnea tocata se prajeste in ulei incins pana se faramiteaza. Se adauga ceapa, usturoi, morcovi si ardei grasi. Se lasa la prajit impreuna. Se adauga bulion si se stinge cu supa. Se adauga oregano si se lasa la fiert la foc mic cca 10 minute. Boabele de fasole si de naut din conserva se lasa la scurs, apoi se adauga la chili si se mai lasa la fiert 10 minute, dupa care se sareaza si se pipereaza.


Mancarea se serveste cu orez.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...