Pentru ciocanele cu cartofi si sparanghel preparam mai intai dresingul amestecand ingredientele mentionate mai sus. Pregatim o tava de cuptor.
Pentru ciocanele cu cartofi si sparanghel preparam mai intai dresingul amestecand ingredientele mentionate mai sus. Pregatim o tava de cuptor pe care o ungem cu ulei de masline, apoi spalam ciocanelele, le stergem cu un servetel, le ungem cu dressingul si le asezam in tava in mijloc.
Curatam cartofii, ii taiem pe lung pe din doua, ii amestecam cu ulei de masline si sare si ii asezam in tava in jurul ciocanelelor. Dam la cuptor 30-35 de minute sau, in functie de cuptor, cat e necesar.
Se spala rosiile cherry si se sareaza; se lasa intregi. Sparanghelul se curata in treimea inferioara, se unge cu ulei de masline si se sareaza si el. Iar dupa 20 de minute, se scoate tava din cuptor si se aseaza sparanghelul si rosiile peste cartofi si ciocanele; presaram deasupra cimbru.
Ciocanelele cu cartofi si sparanghel se mai lasa la cuptor 15 minute (circa) sau cat e nevoie.
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti