Ciocanele si aripi la cuptor

Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 lingurita seminte coriandru macinate
  • 1 lingurita paprika rosie
  • 1 lingurita sare
  • zeama de la 1 lamaie (sau helas)
  • 10 bucati aripi (sau ciocanele amestecate)

Mod de preparare

Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (ciocanelele) si se lasa la marinat in frigider cam 1 ora - 2 ore. Dupa ce puiul este marinat se da la cuptor cu o lingura de margarina pana aripile sunt coapte (aproape 1 ora). Se verifica cu o scobitoare sa nu mai iasa "sange" din carne.
Cu cartofi piure, garnitura de orez, la alegerea dumneavoastra

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...