Ciocanele si aripi la cuptor

Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 catel mare de usturoi
  • 1 lingurita seminte coriandru macinate
  • 1 lingurita paprika rosie
  • 1 lingurita sare
  • zeama de la 1 lamaie (sau helas)
  • 10 bucati aripi (sau ciocanele amestecate)

Mod de preparare

Se zdrobesc toate condimentele impreuna pana se face ca un mujdei. Dupa ce ati terminat de facut acest sos de marinat, se amesteca cu aripile de pui (ciocanelele) si se lasa la marinat in frigider cam 1 ora - 2 ore. Dupa ce puiul este marinat se da la cuptor cu o lingura de margarina pana aripile sunt coapte (aproape 1 ora). Se verifica cu o scobitoare sa nu mai iasa "sange" din carne.
Cu cartofi piure, garnitura de orez, la alegerea dumneavoastra

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ciuperci și gorgonzola

Savurează o pizza delicioasă cu ciuperci proaspete și gorgonzola cremoasă. O combinație perfectă de arome bogate și...

Pizza cu ciuperci și gorgonzola
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise