Ciulama de pui

Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Se rumeneste faina intr-o cratita fara grasime, se toarna zeama in care a fiert puiul, amestecind in permanent

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • maruntaiele si aripile de la un pui
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 15 ml ulei

Mod de preparare

Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Se rumeneste faina intr-o cratita fara grasime, se toarna zeama in care a fiert puiul, amestecind in permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga laptele, uleiul si inca putina sare. Dupa 5-10 minute, se pun bucatile de pui si se continua fierberea pina cind ciulamaua se ingroasa.
Se serveste calda, cu mamaliguta

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...