Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Se rumeneste faina intr-o cratita fara grasime, se toarna zeama in care a fiert puiul, amestecind in permanent
Se fierbe carnea de pui in apa cu sare. Se rumeneste faina intr-o cratita fara grasime, se toarna zeama in care a fiert puiul, amestecind in permanenta pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga laptele, uleiul si inca putina sare. Dupa 5-10 minute, se pun bucatile de pui si se continua fierberea pina cind ciulamaua se ingroasa.
Se serveste calda, cu mamaliguta
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura