Ciulama de pui cu legume

Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1
  • 5 kg
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 gogosar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml smantana

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min. Cand s-a oprit focul de adauga cei 3 catei de usturoi pisati bine.


Se serveste cu mamaliguta

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cacciatore

"retete pentru mese in familie"

Pui cacciatore
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca