Ciulama de pui cu legume

Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1
  • 5 kg
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 gogosar
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml smantana

Mod de preparare

Ceapa, ardeii si gogosarii se taie marunt, se calesc in ulei, se pune carnea de pui transata, se da un clocot, se adauga apa cat sa acopere carnea, se fierbe la foc mic pana cand carnea este fiarta. Intr-un bol se pune smantana impreuna cu cele 2 linguri de faina si se amesteca pana nu mai sunt cocolosi, se toarna peste carne, se lasa sa fiarba 3 min. Cand s-a oprit focul de adauga cei 3 catei de usturoi pisati bine.


Se serveste cu mamaliguta

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert budinca de cozonac cu mere

Desert budinca de cozonac cu mere
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea