Ciulama delicioasa de pasare cu ciuperci si mamaliga

Pentru ciulama delicioasa de pasare cu ciuperci si mamaliga se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pasare
  • 1 dl ulei
  • 1 lingura faina
  • 50 g unt
  • 300 g ciuperci
  • 1 morcov
  • ½ telina
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru ciulama delicioasa de pasare cu ciuperci si mamaliga se curata pasarea, se spala si se pune la fiert cu ceapa, morcovul si telina. Separat, se fierb ciupercile taiate felii, in putina apa. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se adauga faina. Dupa ce s-a ingalbenit putin se stinge cu zeama de carne si se lasa sa fiarba in continuare amestecand mereu sa nu se prinda. Dupa 5-10 minute se adauga ciupercile si carnea taiata in bucati si se mai da intr-un clocot. Se pune untul, se acopera vasul si se da deoparte.


Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...