Clatite cu carne de pasare

Clatitele cu carne de pasare este o mancare cu carne delicioasa si se pot servi ca si aperitiv. Puiul fiert si dat prin masina se amesteca si cu celelalte ingrediente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg piept de pui
  • o ceapa calita si tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana pentru ornat
  • sare
  • piper
  • Secretul Gustului
  • 2 catei de usturoi tocati marunt

Mod de preparare

Clatitele cu carne de pasare este o mancare cu carne delicioasa si se pot servi ca si aperitiv. Puiul fiert si dat prin masina se amesteca si cu celelalte ingrediente pana se face o pasta omogena cu care umplem clatitele. Le impachetam si le punem intr-un vas yena pe care il dam la cuptor, timp de jumatate de ora.


Dupa ce s-au patruns, clatitele cu carne de pasare le decoram cu smantana si rosii cu verdeata.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii