Coltunasi prajiti cu carne

Pentru coltunasi prajiti cu carne se face un aluat mai indesat din caimac, oua, o lingura de rom, sare si faina cit se cere. Se intinde foaia ca de taitei, se taie patrate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca caimac
  • 2 oua
  • 1 lingura rom
  • faina
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 250 g carne
  • 1 lingura untura
  • 1 ceapa
  • 2 linguri untura pentru prajit
  • 1 ou
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru coltunasi prajiti cu carne se face un aluat mai indesat din caimac, oua, o lingura de rom, sare si faina cit se cere. Se intinde foaia ca de taitei, se taie patrate de 6-7 cm si se umplu cu o tocatura de carne pregatita ca pentru coltunasi fierti. Se indoaie in colt, astfel incat sa formeze triunghiuri si se lipesc bine pe margini. Se rumenesc in grasime clocotita, pe ambele parti.


Coltunasii prajiti cu carne se servesc fierbinti, sunt insa buni si reci.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa