Consomme de carne

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg rasol alb
  • 1/2carne de la pulpa
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • 2oua
  • sare
  • 3l apa

Mod de preparare

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude si se pune in oala in care fierbe rasolul.Se fierbe doua ore.Se indeparteaza tocatura care se ridica deasupra,se strecoara supa prin tifon,se lasa la rece,se degreseaza.Tocatura de carne se foloseste la budinca de cartofi,la placinta
se serveste cu cruroane

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise