Consomme de carne

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg rasol alb
  • 1/2carne de la pulpa
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • 2oua
  • sare
  • 3l apa

Mod de preparare

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude si se pune in oala in care fierbe rasolul.Se fierbe doua ore.Se indeparteaza tocatura care se ridica deasupra,se strecoara supa prin tifon,se lasa la rece,se degreseaza.Tocatura de carne se foloseste la budinca de cartofi,la placinta
se serveste cu cruroane

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Anamaria

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

Tort Anamaria
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea