Consomme de carne

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg rasol alb
  • 1/2carne de la pulpa
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • 2oua
  • sare
  • 3l apa

Mod de preparare

Rasolul alb se pune cu apa rece si cu legumele sa fiarba,la foc mic descoperit.Pulpa se da prin masina de tocat,se amesteca cu o lingura de apa rece si cu albusurile crude si se pune in oala in care fierbe rasolul.Se fierbe doua ore.Se indeparteaza tocatura care se ridica deasupra,se strecoara supa prin tifon,se lasa la rece,se degreseaza.Tocatura de carne se foloseste la budinca de cartofi,la placinta
se serveste cu cruroane

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu dovleac fara ou

Paine cu dovleac fara ou
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa