• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala •
• ungeti coquelet-ul cu ulei si asezonati-l cu sare, turmeric si amestec de piper si portocala
• vidati coquelet-ul folosind aparatul de vidare FoodSaver, nu inainte de a adauga 1 lingura de ulei de floarea-soarelui, vinul si usturoiul si nu in ultimul rand servetelul, pentru a putea absorbi sucurile in exces
• introduceti coquelet-ul in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 60⁰C pentru 150 de minute (2 ore si jumatate)
• vidati si mazarea impreuna cu 25 g de unt si introduceti-o la aparatul de gatit SousVide Supreme la 60 de minute dupa ce ati introdus coqueletul
• dupa ce ati scos coquelet-ul din aparatul de gatit SousVide Supreme, lasati-l la odihnit cca. 15 minute inainte de a-l consuma, pentru a permite sucurilor sa se „aseze"
• scoateti mazarea din punga si puneti-o in blender, impreuna cu laptele cald
• pasati-o in blender bine, impreuna cu laptele, iar apoi treceti-o de 2 ori printr-o sita cu ajutorul unei linguri (acest procedeu o va face extrafina, separand miezul de teaca)
• la sfarsit adaugati sarea, piperul, untul si pesto-ul si amestecati bine
• se serveste well-done.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti