Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Mai aveti nevoie de muschi de vita, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, supa de carne si condimente.
Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Se bat bucatile de carne, apoi se asaza deasupra fiecareia cate o bucata de sunca si una de cascaval. Se pliaza, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale, apoi se dau snitelele prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se toarna intr-o oala supa, se adauga frunzulite de cimbru si se lasa sa dea in clocot. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc snitelele pe fiecare parte. Se adauga untul si se stropesc snitelele cu spuma de unt topit.
Cordon bleu se servesc cu sos de cimbru si garnitura de legume.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa