Cordon haiducesc

Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un castravecior (daca este prea m

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati mari piept de pui
  • 2 castraveciori murati
  • vegeta
  • 1 ou
  • pesmet

Mod de preparare

Se bat bine bucatile de piept de pui dezosat si se condimenteaza cu multa vegeta. Peste fiecare bucata se pune cate un castravecior (daca este prea mare taie din lungime astfel incit carnea sa se poata rula) si se ruleaza. Cele doua rulouri se dau prin ou si pesmet si se prajesc in ulei incins.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salau in stil marocan -nr. 1400

  "Retete pentru mese in familie"  ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag  cu...

Salau in stil marocan -nr. 1400
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca