Pregatirea aluatului Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore. Pentru umplutura dam carnea prin
Pregatirea aluatului
Amestecam toate ingredientele si framntam un aluat potrivit de moale. Il lasam deoparte 1/2 ore.
Pentru umplutura dam carnea prin masina de tocat si o amestecam cu ceapa si usturoi tocat marunt. Din aluat oprim o bucata pentru decor iar din restul aluatului intindem o foaie dreptunghiulara. In el vom coace coroana.
Turnam umplutura pe centrul foii apoi rulam. Din aluatul oprit decupam deiferite figurine.
Se lipesc de rulou cu galbenus sau ungem tot ruloul cu galbenus si plicam figurinele.
Dam la cuptor di lasam 45 de minute.
Cand e gata punem coroana pe un platou rotund iar in goll din mijloc asezam legumele fierte, mazarea, etc.
Ce este matcha? O pudra fină obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Doar atât o să spuneți? Ei...
Desert tarta cu matcha si lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura