Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute
Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute, la aproximativ 230°C. Scoate folia si prajeste-o inca 1,5-2 ore, la 200°C. Las-o sa stea 20 de minute inainte de a o servi.
Alte retete recomadate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura