Costita la cuptor

Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg costita
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare

Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute, la aproximativ 230°C. Scoate folia si prajeste-o inca 1,5-2 ore, la 200°C. Las-o sa stea 20 de minute inainte de a o servi.
Alte retete recomadate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise