Costita la cuptor

Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg costita
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare

Condimenteaza carnea cu 1-2 zile inainte. Pune-o intr-o tava, toarna 200 ml de apa, acopera cu folie de aluminiu si prajeste-o timp de 30-40 de minute, la aproximativ 230°C. Scoate folia si prajeste-o inca 1,5-2 ore, la 200°C. Las-o sa stea 20 de minute inainte de a o servi.
Alte retete recomadate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Bucataras.RO

Ghiveci cu pui la oala de lut

Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.

Ghiveci cu pui la oala de lut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa