Costite umplute servite cu ghiveci de legume

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in puti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400-500 gr costita de porc
  • 100 gr carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de boia
  • chimen
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc de vinete
  • 1 ceapa rosie
  • 2 ardei
  • 2 rosii
  • 2 cartofi fierti
  • 50 gr slanina afumata
  • 150 ml vin alb

Mod de preparare

Se prepara o pasta (asemeni celei de carnat) din carne tocata, sare, piper, chimen si boia. Se umplu costitele cu pasta obtinuta si se prajesc in putin ulei, se condimenteaza dupa gust cu usturoi zdrobit. Se toarna peste ele vin alb si se lasa la fiert cateva minute. Se pregateste ghiveciul de legume in felul urmator: se curata vinetele, rosiile, ceapa, cartofii fierti, ardeii, si se tai bucatele impreuna cu slanina afumata. Se caleste slanina cu ceapa iar apoi se adauga si restul legumelor. Se adauga un pic de vin alb la ghiveci si se lasa sa fiarba.
Alte retete recomandate:

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciulama cu pui si ciuperci

M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!

Ciulama cu pui si ciuperci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii