Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de berbec cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete, slanina, uei, ceapa, ciuperci, vin rosu, cimbru.
Cotlet de berbec cu ciuperci este o reteta grozava pe care merita sa o incercati oride cate ori aveti ocazia. Slanina si ceapa se pun la prajit in ulei. Apoi se prajesc cotletele. Dupa ce s-au rumenit, se pun la cuptor, se adauga slanina, ceapa si o lingura de faina. Se amesteca si se adauga vinul rosu. Se pun si un pahar de apa fierbinte, sare, piper, 2-3 foi de dafin, cimbru, patrunjel verde tocat si ciupercile spalate si taiate felii. Vasul se lasa la cuptor o ora si jumatate.
Cotletul de berbec cu ciuperci se serveste imediat. Puteti servi cu orez sau paste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa