Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa rece, se taie si se inabusa in doua lin
Se aleg ciuperci sanatoase, carora li se scot piciorusele, apoi se curata, se spala sub un jet puternic de apa rece, se taie si se inabusa in doua linguri de unt incins. Nu se adauga apa, fiindca isi vor lasa ciupercile zeama. Apoi, se topeste untul ramas si se toarna intr-o tava, in care se pun cotletele, curatate si spalate bine (eventual, daca sunt mai groase, batute cu ciocanul pentru snitele), acoperite cu felii de rosii si ciuperci. Se presara cu sare, piper si cimbru, apoi se da la cuptor, lasandu-se pana se patrund bine cotletele.
La servire, se presara deasupra patrunjel tocat marunt.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept de pui la cuptor
,, Tortellini con polpette e salsa al gongorzola " pe italieneste. Este la moda sa dai denumiri cat mai sofisticate,...
Tortellini cu perisoare si sos gongorzolaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj