Calim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi toate condimetele, le stingem
Calim ceapa in ulei iar cotletele impanate in slaninuta afumata taiata felii le prajim in acel amestec. Adaugam mai apoi toate condimetele, le stingem cu vin si le lasam sa se inmoaie.
Servim cu garnitura de spanac
Un fel de mancare rafinata, amestec de arome de toamna si culori. Nu puteam sa las sa treaca toamna si sa nu folosesc...
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa