Cotlet de miel umplut

Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cotlet de miel
  • ulei
  • piure de spanac

Mod de preparare

Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie fileul in lungime si se bate pentru a fi cat mai intins. Se condimenteaza carnea cu sare, pipe si cimbru, punandu-se in mijloc, de-a lungul ei, o umplutura de piure de spanac (pregatit in prealabil, sau din cutie). Apoi se ruleaza si se leaga.

Cotletul astfel pregatit se aseaza pe o tava unsa cu ulei, impreuna cu putina apa. Se va stropi de cateva ori cu sucul format.

Cand este aproape gata, se va scoate staniolul de pe oase pentru a prinde culoare.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...