Se taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu sare, avand grija sa ajunga
Se taie pielea pana la carne la o distanta de jumatate de cm intre ele. Atentie insa, sa nu feliati carnea! Se presara cu sare, avand grija sa ajunga in fiecare taietura. Se pot introduce si cateva foi de dafin. Se ia o tava cu gratar (rolul gratarului este de a scoate carnea din ulei).
Se asaza cotletul in tava in asa fel incat pielea sa fie in orizontala. Se toarna in tava 500 ml apa sau vin, si se condimenteaza in functie de gust. Se baga la cuptor si se coace la 200 grade Celsius, timp de 1 ora si jumatate. (daca pielea nu este destul de crocanta, continuati coacerea la 250 grade)
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa