Pentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala si se taie felii subtiri. Bucatile de cotlet se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, boia de ardei, piper, sare, 500 ml apa si se fierb 10 minute. Cu cateva minute inainte de incheierea procesului de fierbere se adauga smantana. Din cartofi, lapte si unt, se prepara un piure.
Cotletul de porc cu cartofi si smantana se serveste cald, cu garnitura din piure de cartofi si decor de felii de lamaie.
Nu am prea multe cuvinte sa spun despre aceasta reteta...Este una simpla, dar foarte buna pentru orice moment al zilei!
Aperitiv clatite cu dovlecei si branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj