Pentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se fierb in apa cu sare. Lamaia se spala si se taie felii subtiri. Bucatile de cotlet se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, boia de ardei, piper, sare, 500 ml apa si se fierb 10 minute. Cu cateva minute inainte de incheierea procesului de fierbere se adauga smantana. Din cartofi, lapte si unt, se prepara un piure.
Cotletul de porc cu cartofi si smantana se serveste cald, cu garnitura din piure de cartofi si decor de felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa