Cotlet de porc cu sos de mustar

Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea si se asaza pe o farfurie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii cotlet de porc
  • 1 lingura ulei
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel
  • rosii

Mod de preparare

Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se prajeste carnea si se asaza pe o farfurie.

Intr-o alta tigaie se adauga ingredientele necesare pentru sos . Dupa ce incepe sa fiarba, se condimenteaza. Se toarna peste carne. Se decoreaza cu frunze de patrunjel si rosii feliate.
Se poate servi cu salata, cu cartofi sau pur si simplu cu lamaie.

Alte retete recomandate:

Ciuperci la cuptor

Ardei copti

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...