1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se curata si se taie rotocoale. 3.Carnea se spal
1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri.
2.Ceapa se curata si se taie rotocoale.
3.Carnea se spala si se usuca cu un servet de bucatarie , apoi se condimenteaza cu condimentele pentru carne de porc.
4.Intr-o tigaie se pune uleiul, se lasa sa se infierbante si se rumenesc cotletele pe ambele parti, cate 2 min. pe fiecare parte, apoi se scot , iar in uleiul ramas se caleste ceapa.Se toarna apa si mazarea dulce si se lasa sa fiarba 2 min.Faina sau amidonul dse amesteca cu putina apa rece si se adauga in tigaie, se amesteca bine si se mai fierbe 2 minute, amestecand mereu.Adaugam piersicile si carnea si fierbem 2 minute.
Preparatul se serveste cu cartofi fripti taiati in patru sau orez.
Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ . Nici meniul propus cu ingredientele disponibile . Initial ma...
Supa de fasole , mazare verde si smantanaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa