Cotlet de porc in sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la fo

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg. cotlet
  • 2 cepe mijlocii
  • 3-4 rosii
  • 1 pahar vin
  • putina nucsoara rasa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.

Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac.

Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou.

Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea.

Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii