Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului.
Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita din lungul osului. Se bat mai ales pentru a li se da o forma. Se ung cu ulei si se tin cateva minute. Se pun pe gratarul incins bine, se frig pe ambele parti, se sareaza cand sunt aproape gata.
Cotletele de berbec la gratar se servesc cu fasole boabe.
A fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa