Cotlete cu piure de mere

Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amestec

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cotlete de porc nefeliate
  • 5 cepe potrivite
  • untdelemn
  • 125 gr. smantana
  • 1 lingura de mustar
  • 1 kg de mere

Mod de preparare

Cotletele se fierb, dupa care se taie in felii. Separat se rumenesc in untdelemn cepele taiate in rondele, se adauga mustarul si smintina, se amesteca si se lasa sa dea intr-un clocot si se toarna peste cotletele fierte. Merele curatate de coaja, taiate in cubulete se fierb in apa, dupa care se paseaza pina ce se obtine un piureu ce se serveste alaturi de cotlete

Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa