Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e ga
Se spala carnea si se curata
Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la
Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.
Tocati marunt ceapa si amestecati-o intr-un castron cu
fisticul sfaramat.
Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie stoarsa.
Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.
Se inca 5 minute in cuptorul incinspentru 5 min.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa