Cotlete de miel

Se spala carnea si se curata Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la Cand e ga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati intregi cotlete cu os
  • 2 leg. ceapa verde
  • 150 g fistic sfaramat
  • 250m vin alb sec
  • 1 lamaie
  • 2 linguri miere
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de ustu roi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea si se curata

Se presara cu sare si piper, apoi ungeti-o cu miere. Puneti cotletele intr-o tava si coaceti-le in cuptor, la

Cand e gata carbea trebuie sa fie frumos rumenita.

Tocati marunt ceapa si amestecati-o intr-un castron cu

fisticul sfaramat.

Adaugati coaja de lamaie, data pe razatoarea mica, usturoiul zdrobit si zeama de lamaie stoarsa.

Amestecati bine si presarati peste carnea rumenita.

Se inca 5 minute in cuptorul incinspentru 5 min.
Serviti cotletele calde cu garnitura de fasole verde si mazare.

Alte retete de Paste

Friptura de miel coroana

Drob de miel special

Pasca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca