Cotletele de miel cu legume, la cuptor reprezinta o mancare satioasa si foarte gustoasa. Gasiti aceasta reteta de miel pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu carne.
Pentru cotlete de miel cu legume se curata cotletele de pielite si se ung cu 2-3 lignuri ulei. Se presara cu sare, piper si coriandru macinat. Se pun apoi intr-o tava adanca. Separat,s e curata dovleceii, cartofii, morcovii si prazul. Se spala legumele, apoi se taie in bucati mai mari. Se pun legumele in tava, imprejurul cotletelor, apoi se adauga ulei, zeama de lamaie, putina apa, sare si piper dupa gust. Se pune tava in cuptorul incins si se coace totul la foc potrivit, pana carnea este bine rumenita.
Cotletele de miel cu legume se servesc calde.
O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.
Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj