Cotletele de miel la cuptor fac parte din retetele care pot inlocui orice friptura traditionala. Pentru a o prepara ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cotlete de miel, lamaie, boia.
Facem o marinata pentru cotletele de miel din zeama de lamaie cu usturoi pisat, boia de ardei iute si se tin la rece de pe o zi pe alta. In amestec asezam frumos cotletele de miel pentru a face o friptura de miel delicioasa. A doua zi, cu tot cu amestecul in care au stat, se pun la cuptor.
Se serveste cu piure de spanac.
Alte retete recomandate:
Drob de miel
Pulpa de miel cu usturoi si cimbru
Miel cu galuste
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj