Cotlete de porc la cuptor

Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in interior o feliuta sunculi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 buc cotlete
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 150 g cascaval
  • 2 rosii
  • 150 sunca praga
  • unt
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • orez 300 g
  • legume: 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 cutie ciuperci
  • verdeata

Mod de preparare

Cotletele se tin in lapte 1 h, se scurg, se taie pe lung, se ung in interior cu unt, se sareaza, pipereaza. Se introduce in interior o feliuta sunculita, o felie sunca praga, o felie cascaval si o felie rosie. Se dau la cuptor 45-50 min. Se face un orez simplu cu legume si ciuperci.
Cotletele se servesc cu garnitura de orez si cu o lingirita doua din sosul rezultat + verdeata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca