Cotlete de vitel sote cu sos de vin

Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindou

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 cotlete
  • 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei
  • patrunjel verde
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 1 lingurita faina
  • zeama de carne
  • sare
  • piper
  • cartofi pai
  • salata verde

Mod de preparare

Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se toarna peste cotlete.


Se servesc cu cartofi pai si salata verde.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Bradut de Craciun

sursa Bucataresele Vesele :)

Bradut de Craciun
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise