In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert,
In 3 linguri de untdelemn se caleste faina si se stinge cu supa de legume. Se toarna vinul si se lasa sa fiarba la foc mic. Se adauga creierul fiert, sare, piper si se lasa la fiert inca 10 min. Se desfac galbenusurile, se adauga zeama de lamiie.
Se serveste fierbinte si gratinate cu ciuperci
Alte retete recomandate
Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.