Pentru creier de vita fiert inainte de a fi curatit, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa tot sangele si cheagurile care s-ar innegri la fiert.
Pentru creier de vita fiert inainte de a fi curatit, creierul trebuie tinut cel putin o ora in apa rece, ca sa iasa tot sangele si cheagurile care s-ar innegri la fiert. Se schimba apa odata sau de doua ori. Se scoate, se curata pielita de deasupra, incet ca sa nu se sfarame, se mai spala odata si se pune la fiert in apa calduta, cu sare si foarte putin otet. Se lasa sa fiarba in clocote mici 20 minute. Se scurge.
Creier de vita fiert se serveste fierbinte, intreg sau taiat felii, cu unt topit si putin rumenit, lamaie sau sos de rosii.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii