Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa fierbinte. Dupa ce s-a
Dupa ce s-a tinut in prealabil in apa rece, creierul se curata de pielita. Se pune apoi la fiert aproximativ 10 minute in apa fierbinte. Dupa ce s-a fiert, se scoate si se taie felii. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte. Se lasa apoi sa dea doua-trei clocote si se toarna peste creier. Deasupra se presara verdeata tocata.
Se serveste cald.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor Tocanita de pui Placinta cu dovleac
O plăcintă cu dovleac ce a avut în sfârșit succes în familia noastră. Nah, acum după ce vor citi...
Placinta cu dovleac, dovlecel, migdale si nucaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa