Creier pane

Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vas

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g creier de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de pesmet
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala creierul in mai multe ape si se curata bine. Se fierbe in apa cu otet, adaugandu-se si putina sare. Se da in clocot si se spumeaza. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Se scurge si se taie in felii, care se dau prin ou, faina si pesmet si se prajesc, pe ambele parti, in ulei incins.
Se servesc reci, cu salata sau cu garnitura de legume.

Alte retete gatit recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa