Crispy Strips

Crispy Strips este o reteta de piept de pui pane crocant. Fasiile de piept de pui sunt fragede si imbracate intr-un strat crocant de fulgi de porumb.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • un pahar de lapte
  • 1 punga de fulgi de porumb (eu am pus amestecati jumatate simpli
  • jumatate cu aroma de cascaval)
  • 2 linguri chilli
  • 1 lingura piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • ½ lingurita curry
  • 4 oua
  • ulei pentru prajit
  • sare

Mod de preparare

Spalam, taiem fasii pieptul de pui si apoi il punem intr-un bol. Adaugam laptele, piperul, curry-ul, chilli-ul, boia si putina sare si amestecam. Acoperim bolul cu o farfurie si dam la frigider pentru 4-5 ore.
Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam o cana de fulgi de porumb.
Restul fulgilor ii lasam pe farfurie.
Scoatem carnea de la frigider si o lasam la scurs intr-o strecuratoare.
Dam carnea prin amestecul de oua cu fulgi, apoi doar prin fulgi si punem la prajit in baie de ulei pana devin aurii.
Scoatem crispy-urile pe un servet de hartie ca sa absoarba uleiul.

Cu Philips Multicooker functia de prajire poti pregati crispy-urile, iar functia "KEEP WARM" le pastreaza calde.


Servim crispy strips alaturi de cartofi prajiti si muraturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...