Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute pu
Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata, se omogenizeaza si se fac crochete mici, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de legume si salata de sezon.
Alte retete:
Tocanita din carne de porc
Musaca de vinete
Salata de legume
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura