Crochete din carne de porc

Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de porc
  • 2 felii de paine neagra
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde tocat
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri de pesmet

Mod de preparare

Se toaca cepele marunt si se amesteca cu painea inmuiata in apa rece si faramitata, apoi se adauga carnea data prin masina de tocat si ouale batute putin. Se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata, se omogenizeaza si se fac crochete mici, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti, cu garnitura de legume si salata de sezon.

Alte retete:

Tocanita din carne de porc

Musaca de vinete

Salata de legume

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...