Curcan cu castane

Se inmoaie chiflele in lapte. Castanele se fierb, se curata si se paseaza, apoi se adauga carnea tocata, chiflele stoarse si tocate, ouale crude, sman

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 curcan
  • 1 kg castane
  • 250 g pulpa de porc slaba tocata
  • 2 chifle
  • 2 oua
  • 1 dl smantana
  • 100 g slanina afumata
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • putin lapte

Mod de preparare

Se inmoaie chiflele in lapte. Castanele se fierb, se curata si se paseaza, apoi se adauga carnea tocata, chiflele stoarse si tocate, ouale crude, smantana, sarea si piperul. Cu aceasta umplem sub pielea pieptului si in burta curcanului. Burta se coase, iar pieptul se acopera cu fasii de slanina.
Ostropel pui

Ciulama de pui

Ciulama cu ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...