Toaca marunt o ceapa rosie si caleste-o in putin ulei, dupa care adauga 300 g de carne de curcan taiat fasii. Amesteca si toarna apa. Adauga 3 palme d
Toaca marunt o ceapa rosie si caleste-o in putin ulei, dupa care adauga 300 g de carne de curcan taiat fasii. Amesteca si toarna apa. Adauga 3 palme de mazare, 200 g de ciuperci tocate si 2 morcovi taiati rondele. Condimenteaza cu piper si vegeta. Cand totul a devenit moale toarna peste carne amidon dizolvat intr-o lingura de apa.
Alte retete culinare recomandate:
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Tocanita ficat
M-am inspirat de pe blogul lui divainbucatarie
Desert cozonac cu stafide si nuca de cocosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj