Carnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din cind in cind. Preparatul se prezin
Carnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din cind in cind. Preparatul se prezinta pe un platou cu sos deasupra, si se serveste cu legume mexicane.
Sosul de ciuperci: pasta de tomate50gr, unt50gr,coniac25ml, piper1gr, sare10gr, ciuperci proaspete350gr. Ciupercile se inabusa cu ulei pina se inmoaie, apoi se vor pune si celelalalte ingrediente enumerate mai sus si se continua fierberea. Dupa ce au scazut se va pune sosul peste curcanu preparat la cuptor.
Un desert pe repede înainte ;) Alin, m-a ajtat la călit merele, n-a mai fost nevoie, să supraveghez merele :D ;) Spor...
Prajitura cu mere la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura