CURCAN CU SOS DE CIUPERCI

Carnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din cind in cind. Preparatul se prezin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de curcan 1
  • 500kg
  • ulei200ml
  • sos de ciuperci 1kg
  • sare 20g

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei si se aseaza in tava la cuptor, cu apa si sare circa 50 minute si se unge cu jiul format din cind in cind. Preparatul se prezinta pe un platou cu sos deasupra, si se serveste cu legume mexicane.
Sosul de ciuperci: pasta de tomate50gr, unt50gr,coniac25ml, piper1gr, sare10gr, ciuperci proaspete350gr. Ciupercile se inabusa cu ulei pina se inmoaie, apoi se vor pune si celelalalte ingrediente enumerate mai sus si se continua fierberea. Dupa ce au scazut se va pune sosul peste curcanu preparat la cuptor.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto cu pui si legume

Risotto cu pui si legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii