Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se raceasca. Se curata morco
Carnea se spala, se sterge si se prajeste 10 min in ulei pe toate partile. Se scoate, se sareaza, pipereaza si se lasa sa se raceasca. Se curata morcovii, lasandu-se cativa centimetri de verdeata. Se spala, se fierb in apa cu sare citeva minute. Branza de vaci se amesteca cu cascavalul, oul si pesmetul. Se sareaza si se pipereaza. Fileurile se ung cu acest amestec. Zaharul si untul se incalzesc amestecand pana ce zaharul se topeste. Morcovii se tavalesc prin acest caramel. Se incalzeste sosul olandez.
Carnea se taie felii si se aranjeaza pe farfurii cu morcovii si sosul.
O salată uşoară şi frumos colorată e întotdeauna cea mai potrivită soluţie atunci când eşti în pană de idei...
Salată de paste cu somon afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj