Dovleac cu cartofi si carnati

Dovleacul cu cartofi si carnati la cuptor este o mancare delicioasa de sezon. Pentru aceasta se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un sfert de dovleac
  • 500 gr cartofi
  • 1 carnat secuiesc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Dovleacul cu cartofi si carnati la cuptor este o mancare delicioasa de sezon. Pentru aceasta se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, rozmarinul si uleiul.
Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand.
Cam cu 10 minute inainte de a fi gata dovleacul cu cartofi la cuptor se adauga si carnatul taiat rondele.


Dovleac cu cartofi si carnati se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...