Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul
Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul ardeilor umpluti. Cu aceasta umplem dovleceii, fiecare taiati deja in doua. Asezam bucatile intr-o cratita mare. Se toarna apa, atat incat sa le acopere pe jumatate, se condimenteaza dupa gust cu sare si marar taiat marunt. Le fierbem cu grija, intorcandu-le pe ambele parti. Gata fierte, le scoatem din zeama, pregatim sos de marar cu smantana, care-l turnam apoi peste dovlecei.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
O minunatie de prajitura....care umple casa de parfum de mere si scortisoara...delicios!
Tarta cu mere si scortisoaraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj