Curatam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei. Dam prin masina de tocat carnea si apoi o calim
Curatam ciupercile si ceapa, le taiem marunt si le punem la calit impreuna cu ficateii curatati si ei.
Dam prin masina de tocat carnea si apoi o calim.
Cand se racoresc ficateii, ii dam prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ciupercile calite.
POunem totul intr-un castron si amestecam cu ardeiul taiat cuburi, verdeata taiata marunt, poatru oua batute foarte bine, ceapa verde tocata.
Condimentam cu sare si piper.
Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina, turnam compozitia si o dam la cuptor pana se rumeneste putin.
Bat oul pastrat cu boiaua si o lingura cu pesmet si ungem drobul deasupra. Dam din nou la cuptor, pana face crusta aurie.
Taiem dupa ce s-a racit si servim cu ceapa.
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura