Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand s-au fiert maruntaiele,
Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.
Curatam ceapa si o tocam marunt.
Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat.
Amesteca ceapa cu carnea tocata , pune usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.
Potrivim de sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Unge drobul cu oul batut si dam la cuptor pt 40-45 minute.
Alte retete de drob
Drob
Drob de pui
Drob de pasare
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa