In prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sar
In prima faza curatam organele de pielite.
Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece.
Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare.
Cand apa clocoteste, luati spuma de cate ori
este cazul.
Fierbeti organele la foc mic 30 de minute.
Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.
Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si
verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu condiment special pentru drob de miel dar si cu
sare si piper, daca mai trebuie.
La final trebuie sa obtineti o pasta densa.
Ungeti cu ulei o tava rotunda.
Spalati prapurele in apa rece si intindeti-l in tava, astfel incat marginile acestuia sa depaseasca marginea tavii.
Puneti carnea in tava iar inaceasta introduceti cele 6 oua
fierte.
Uniformizati bine si acoperiti tocatura cu prapurele
Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 50 minute.
Se serveste cu ceapa verde
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii