In prima faza curatam organele de pielite. Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece. Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sar
In prima faza curatam organele de pielite.
Le taiam bucati si le tinem 30 min. in apa rece.
Se pun la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare.
Cand apa clocoteste, luati spuma de cate ori
este cazul.
Fierbeti organele la foc mic 30 de minute.
Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.
Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si
verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu condiment special pentru drob de miel dar si cu
sare si piper, daca mai trebuie.
La final trebuie sa obtineti o pasta densa.
Ungeti cu ulei o tava rotunda.
Spalati prapurele in apa rece si intindeti-l in tava, astfel incat marginile acestuia sa depaseasca marginea tavii.
Puneti carnea in tava iar inaceasta introduceti cele 6 oua
fierte.
Uniformizati bine si acoperiti tocatura cu prapurele
Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 50 minute.
Se serveste cu ceapa verde
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj