Drob de miel cu patrunjel si marar

Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • organe si prapor de miel - 1
  • 3 kg
  • ceapa - 300 g
  • ceapa verde - 300 g
  • marar verde - 2 legaturi
  • patrunjel verde - 2 legaturi
  • oua - 3 bucati
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu ou, patrunjel, marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple praporul si se impatureste, dandu-i forma pe care o dorim. Se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se frige la cuptor 15 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza.

Drobul de miel cu patrunjel si marar se serveste cald, cu diferite garnituri.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...