Drob in crusta

De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g ficat de miel
  • 500g ficat de pui
  • 4-5 foi de dafin
  • 5 oua
  • 3 legaturi de patrunjel verde
  • 3 legaturi de marar
  • 2 lingurite de cimbru si rozmarin amestecate
  • 4-5 cepe verzi
  • piper
  • ulei
  • sare
  • pesmet

Mod de preparare

De pune ficatul de miel si cel de pui la fiert in apa cu sare, foi de dafin, si boabe de piper. Se aduna spuma de fiecare data cand se formeaza. Cand s-a fiert se scoate si se lasa la racit.

Se taie cuburi foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat iar restul se da prin masina de tocat.

Amestecam ficatul cu verdeata si ceapa tocata. Batem 4 oua si le punem peste carne. Adaugam 6 linguri cu ulei si amestecam ca sa se incorporeze.

Ungem o forma de cozonac cu ulei si o tapetam cu pesmet.

Punem tocatura si in forma si o ungem cu ou batut peste care presaram condimetele si piperul.

Lasam la cuptor la foc moderat, aprox. 50 min.
Alte retete de Paste

Pasca cu smantana

Pasca fara aluat

Drob

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...