Escalop cu sos de rosii

Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vitel
  • 2 linguri faina
  • sare si piper
  • boaia de ardei
  • SOS
  • 300 ml suc de rosii
  • 5 catei usturoi
  • 200 ml supa de vita
  • 50 ml vin alb
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline. O scoatem pe o farfurile si o acoperim. Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin. Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust, Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.


11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii