Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina.
Pentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele. Tavalim bucatile de carne prin faina dupa care le prajim in putin ulei de masline. O scoatem pe o farfurile si o acoperim. Topim untul intr-o tigaie,apoi adaugam usturoul taiat felii si-l prajim putin. Adaugam supa de vita,vinul si sucul de rosii,,condimentam cu condimente dupa gust, Adaugam bucatile de carne si fierbem pana incepe sa se ingroase sosul. Eu am mai adaugat putina supa si am lasat sa se inabuse carnea(era un pic tare)pana se inmoaie.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa